• KUK

H2 - MINI - INHALÁTOR MOLEKULÁRNÍHO VODÍKU

  • Molekulární vodík obsazuje v současnosti první místa na poli lékařského výzkumu. Japonští vědci zjistili, že právě on se jeví jako nejúčinnější antioxidant a jeho aplikace prostřednictvím inhalace má výrazně vyšší a rychlejší účinky.

  • obj.kód.: 131011
    Dostupnost: K odeslání do 3 dnů
  Počet
25 500 Kč

H2 - MINI - INHALÁTOR MOLEKULÁRNÍHO VODÍKU

Inhalátory molekulárního vodíku:

Molekulární vodík obsazuje v současnosti první místa na poli lékařského výzkumu. Japonští vědci zjistili, že právě on se jeví jako nejúčinnější antioxidant a jeho aplikace prostřednictvím inhalace má výrazně vyšší a rychlejší účinky.

Proto se doporučuje při akutních stavech oxidačního stresu a akutních i chronických zánětech dýchacích cest.

Vzhledem k tomu, že vodík je velmi malý prvek, se šíří po celém těle ve vteřinách a proniká do všech tkání, buněk a buněčných složek.

Tím poskytuje rychlou ochranu před poškozením volnými radikály a oxidačním stresem.

POPIS PRODUKTU:

Tento inhalační přístroj je určen pro domácí použití. Pracuje s jedinečnou technologií SPE PEM (DuPont vyrobenou v USA). Princip je podobný jako u modelu HB-H12. Rozdíl je v technologii – je zde použitá jednoduchá membrána (MEA). Inhalátor má nižší výkon, ale pro domácí použití je plně dostačující. Výhody přístroje spočívají v nízké hmotnosti, skladnosti, jednoduché manipulaci, v moderním designu, cenové dostupnosti a především v obtížné zničitelnosti membrány přístroje. Vzhledem k tomu že přístroj je vybaven vlastní průběžnou kontrolou kvality používané vody je takzvaně „blbuvzdorný“. Při použití špatné vody, nebo zanedbání pravidelné výměny vody se přístroj rozsvítí červeně a nedovolí spuštění které by poškozovalo nebo dokonce zničilo membránu. Tuto funkci ocení všichni kteří nechtějí stále něco hlídat, měřit a řešit, případně díky své nekázni následně hradit opravu přístroje a cenu nové membrány což není zrovna levná záležitost.

rozměry: 120 x 120 x 190 mm
váha: 1,6 kg
čistota vodíku: 99,99 %
maximální průtok vodíku: 150 ml/min
možnost inhalace: H2
stabilita tlaku: 0,001 Mpa
napájení: 230 V
spotřeba energie: 80 W
životnost: 10 000 hodin
obsah balení: tělo přístroje, zdroj, zdrojový kabel, nosní kanyla, Y konektor, odkapávač vody, vodní filtr pro delší udržení kvality vody
JAKOU POUŽÍT VODU:
Lze použít pouze destilovanou vodu zakoupenou v lékárně. Nejedná se o technickou destilovanou vodu.
TECHNOLOGIE PRODUKTU:
Přístroj pracuje s jedinečnou technologií SPE PEM (membrána DuPont vyrobená v USA).
SMĚRNICE:

Zařízení splňuje směrnici 2015/863/EU RoHS (Rescriction of Hazardeous Substances). Při dovozu je dodržováno nařízení ES č.1907/2006 neboli REACH o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek.

ODEBÍREJTE NOVINKY

Získejte aktuální informace o speciálních slevách a dalších novinkách