• KUK

30% Sleva Butyrát

  • Butyrát sodný 550 mg  (kyselina máselná 170 mg)

    Mikrozapouzdřený butyrát sodný

    Gastroodolné mikrokapsle

    100 VEGE kapslí 

    Doplněk stravy


    Podporuje činnost trávicího systému

    Pomáhá při střevních zánětech, zácpě nebo průjmu

  • obj.kód.: 031121
    Dostupnost: Skladem
  Počet
500 Kč
350 Kč

Butyrát

Butyrát sodný 550 mg (kyselina máselná 170 mg), 100 tobolek Aliness

Doplněk stravy

Butyrát sodný (kyselina máselná) je základním energetickým materiálem pro epitel trávicího traktu. Použití technologie mikrokapslí na rozdíl od standardních forem kyseliny máselné zabraňuje úplnému uvolnění kyseliny máselné v horní části gastrointestinálního traktu a umožňuje její dodání do tenkého a tlustého střeva.

Mikrokapsle prochází s obsahem potravy do tenkého střeva a následně do tlustého střeva, kde se uvolňuje další množství butyrátu sodného. Složení mikrokapsle je zvoleno tak, aby proces uvolňování butyrátu sodného probíhal po celé délce tenkého a tlustého střeva.

Aliness butyrát sodný je jediným produktem na trhu, který k zapouzdření účinné látky používá kyselinu stearovou, nikoli hydrogenovaný palmový olej. Kyselina stearová je přirozeně se vyskytující mastná kyselina, kterou vzhledem ke své specifičnosti již nelze hydrogenovat/ztuhnout, protože se jedná o nasycenou kyselinu.

Kyselina stearová v kapsli je rostlinného původu a je zcela přírodní.

Ingredience:  sodná sůl kyseliny máselné (butyrát sodný) ve formě gastrorezistentních mikrokapslí, obal mikrokapsle (rostlinná kyselina stearová), obal rostlinné kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza).

Ingredience

1 kapsle

2 kapsle (denní dávka)

butyrát sodný


včetně kyseliny máselné

550 mg

 

170 mg

 

1100 mg

 

340 mg

Doporučená porce ke konzumaci:1 kapsle 2x denně (ráno a večer). Přípravek se doporučuje užívat minimálně 3 měsíce.

Obsah balení:100 gastrorezistentních tobolek.

Opatření:Nepřekračujte doporučenou denní dávku pro konzumaci během dne. Přípravek nemohou užívat těhotné a kojící ženy a děti bez konzultace s lékařem. Výrobek nelze použít jako náhradu pestré stravy. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Doporučujeme vyváženou stravu a zdravý životní styl. Chraňte před světlem, skladujte při pokojové teplotě, na suchém místě mimo dosah malých dětí.

ODEBÍREJTE NOVINKY

Získejte aktuální informace o speciálních slevách a dalších novinkách